Peliammattiin.fi MOOC

Kuka omistaa MOOCin materiaalit? Saako niitä jakaa ja käyttää?

Sisältöjen tekijänoikeudet ovat Taitotalolla, eikä niitä saa jakaa tai muokata MOOCin ulkopuolella.

Olen jo ilmoittautunut. Miten pääsen jatkamaan kurssia?

Kirjaudu sisään ylävalikon “Log in”-painikkeesta. Tämän jälkeen kurssi jatkuu siitä kohdasta, mihin jäit viimeksi.

Kuka on tehnyt pelialan MOOC kurssin?

Kurssin ovat tehneet Taitotalon pelialan kouluttajat. Kurssille on kuvattu pelialan asiantuntijoiden puheenvuoroja. Asiantuntijat ovat pääosin suomalaisista peliyrityksistä.

Mitä hyötyä MOOCista on?

MOOCin avulla voit opiskella pelialan perusteita ja selvittää olisiko pelialalla työskentely sinulle hyvä uravaihtoehto. MOOCin käytyäsi voit halutessasi hakeutua Taitotaloon opiskelemaan peligraafikon tai peliohjelmoijan tutkintoa.

Kenelle MOOC on tarkoitettu?

MOOC on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet pelialasta ja pohtivat työuraa pelien tekemisen parissa. MOOCissa on useita kiinnostavia osioita alalla jo työskentelevillekin.

Mitä MOOC maksaa?

MOOC on kaikille ilmainen.

Miten kurssille ilmoittaudutaan?

Kurssille ilmoittaudutaan klikkaamalla ilmoittaudu painiketta Pelialan MOOC-sivulla. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla sinun täytyy luoda käyttäjätunnus.

Mikä on Peliammattiin.fi MOOC?

Peliammattiin.fi MOOC on kaikille pelialasta kiinnostuneille avoin verkkokurssi, jossa opit perusteet suomalaisesta pelialasta ja pelialalla työskentelystä.

Taitotalo

Miten Taitotalossa voi opiskella pelialaa?

Taitotalossa voit suorittaa peligraafikon tai peliohjelmoijan opintoja. Samalla suoritat joko media-alan perus- tai ammattitutkinnon tai tieto- ja viestintätekniikan perus- tai ammattitutkinnon. Tutkinnot antavat jatko-opintokelpoisuuden kolmannelle asteelle. Pelialaan liittyvät tutkinnot löydät Taitotalon koulutushausta hakusanalla “peli”.

Mikä on Taitotalo?

Taitotalo on koulutuskeskus, jossa voit opiskella lukuisia perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja tai yksittäisiä kursseja. Voit tutustua Taitotaloon ja kurssitarjontaan Taitotalon kotisivuilla sekä koulutushaussa. Pelialaan liittyvät koulutukset löydät koulutushausta hakusanalla “peli”.